Adatvédelmi tájékoztató

A GIGANT HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: GIGANT HUNGARY Kft.) tiszteletben tartja az Ön adatvédelemhez fűződő jogait és jogos érdekét, így a jelen tájékoztatóban leírjuk, hogy:

  • milyen típusú személyes adatokat gyűjtjük?
  • milyen céllal és jogalappal gyűjtjük a személyes adatokat?
  • a személyes adatok hol és milyen módon kerülnek felhasználásra?
  • kikkel és milyen okból osztjuk meg a személyes adatokat?
  • mit teszünk az adatok védelme érdekében?
  • hogyan kérheti a személyes adatai törlését?
  • hogyan kérheti a személyes adatai módosítását?
  • hogyan kérhet hozzáférést a személyes adataihoz?
  • hogyan vonhatja vissza az adatkezeléshez adott hozzájárulását?
  • hogyan tájékozódhat egyéb adatvédelemmel kapcsolatban felmerült kérdéseiről?
  • hova fordulhat, ha úgy véli, hogy adatvédelemmel összfüggő jogait megsértettük?
  • hol olvashat részletesebben az adatvédelemmel összefüggő jogairól?

A GIGANT HUNGARY Kft. tiszteletben tartja a megrendelői személyhez fűződő jogait; a megadott személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezeli.

A jelen Adatvédelmi Tájékoztatót közzétevő és alkalmazó vállalkozás adatai:

GIGANT HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
rövidített elnevezése: GIGANT HUNGARY Kft.,
székhely: 2234 Maglód, Bajcsy-Zsilinszky utca 57.,
cégjegyzékszám: 13-09-193032,
bejegyző bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága,
adószám: 14672172-2-42,
képviseli: Zsichla Máté, Ügyvezető (önálló cégjegyzésre jogosult),
telefon: +36 20 5057065,
e-mail cím: hello@gigant.hu

weblapok:
https://gigant.hu
https://egyedi-weboldalkeszites.hu/
https://profihonlap.hu/

Adatvédelmi tisztségviselő

Neve: Dr. Glázer Noémi
Címe: 2855 Bokod, Lajta utca 22.
Telefon: 06317816264
Weblap: www.adatvedelmis.eu (előkészületben…)
E-mail: drglazer@adatvedelmis.eu (előkészületben…)

A GIGANT HUNGARY Kft. az alábbiak alapján (cél, jogalap) gyűjti az adatait:

A GIGANT HUNGARY Kft. az alábbi adattípusokat gyűjti:

  1. Vállalati adatok (név, cím, kapcsolattartó személy neve, telefonszám, e-mail cím)
  2. Magánszemélyek kapcsolattartásra vonatkozó adatai (Vezeték- és keresztnév, Cím, Telefonszám, E-mail cím)
  3. A megrendelt szolgáltatásra vonatkozó adatok (termékek neve, ára, mennyisége)
  4. Regisztráció esetén felhasználónév, jelszó, egyéb fiókhozzáférési adatok
  5. Bankkártyás vagy online fizetés esetén banki adatok (utalás beérkezési ideje, utaló bankszámlaszáma, utalás összege, annak a számlatulajdonosnak a neve, akitől az összeg érkezett, amennyiben van, az utalás közleménye, vagy a partnerek közötti egyedi azonosító száma)
  6. Közösségi média (például facebook, instagram)
  7. A süti (cookie)-adatok
AdatCélJogalap
Név (vezetéknév, keresztnév)A megrendelt termék megrendelő részére történő szolgáltatásához, továbbá a megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez szükséges.

Számlázási kötelezettség teljesítéséhez szükséges

Szerződés teljesítése

 

 

Jogszabályi kötelezettség

Telefonszám– szerződéssel kapcsolatos kapcsolattartásSzerződés teljesítése (fejlesztési és marketing tevékenység alatt folyamatos egyeztetéshez)
E-mail– Megrendelt termékkel/szolgáltatással kapcsolatos információcsere és levelezés

– regisztráció esetén további kapcsolattartás

– hírlevél esetén a hírlevelek megküldése

  • előzetesen kért reklámüzenet esetén az akciókról és egyéb reklám célú üzenetekről történő tájékoztató anyagok megküldése
Szerződés teljesítése (teljesítés és panaszkezelés)

 

Hozzájárulás

 

Hozzájárulás

 

Cím– számla kiállítása

– kérés esetén számla postai úton történő megküldése

– szerződéssel kapcsolatos kapcsolattartás

Jogszabályi kötelezettség

Szerződés teljesítése

Banki adatok– fizetési szolgáltatások biztosításaSzerződés teljesítése

Jogszabályi kötelezettség (utalásos számla kiállítása)

Termék/szolgáltatás adatok– a megrendelt termék(ek)/szolgáltatás(ok) neve és leírása, ára, a megrendelés teljes költsége beleértve  szállítási díjat, a termék átvételének vagy megküldésének módja, helye, ideje 
Google+ közösségi oldal a google rendszerébe regisztráltak neve és a google rendszerébe regisztrált személyek google profilja– a GIGANT HUNGARY Kft. termékeinek népszerűsítése

– egyedi ajánlatok kihirdetése

– termékekre és egyéb kapcsolódó témakörökre vonatkozó érdekességek közzététele

– a GIGANT HUNGARY Kft. weboldalainak népszerűsítése

Hozzájárulás
Regisztráció esetén a regisztrációs kódja– a regisztráció során a fiókjához történő hozzáférés biztonságának és titkosságának megőrzéseHozzájárulás
IP cím– a GIGANT HUNGARY Kft. weblapjainak tűzfalvédelme

– egyéb IP cím bekérés esetén

– jogos érdek

– hozzájárulás

Cookie (süti) adatok– a GIGANT HUNGARY Kft. weblapjainak tűzfalvédelme

– személyre szabott reklámok megjelenítése

– a GIGANT HUNGARY Kft. weblapjai használatának biztosítása (például űrlapok kitöltése) érdekében

– a  GIGANT HUNGARY. weblapjai élvezhetőbbé tétele és fejlesztése érdekében

– jogos érdek

 

– hozzájárulás

– szerződés teljesítése

 

– hozzájárulás

 A jogos érdek mérlegelése

Hol hivatkozunk erre?Kinek az érdekében hivatkozunk erre?Mi az Ön érdeke (alapvető joga?)A két érdek súlyozása
Jogos érdek: a GIGANT HUGARY Kft. jogvita esetén, illetőleg hatósági eljárásokban jogosult az érdekeit és érveit megvédeni, e célból a kezelt adatokat felhasználhatja. Amennyiben Önnek a GIGANT HUNGARY Kft.-vel jogvitája keletkezne, úgy a GIGANT HUNGARY Kft. jogosult az Ön adatait (beleértve valamennyi papír alapú és elektronikus levelezést) jogi képviselőjének (ügyvédjének) is továbbítani.GIGANT HUNGARY Kft.Adatai titkosságaA GIGANT HUNGARY Kft. bírósági és hatósági eljárások során köteles és jogosult adatokat kiadni az erre igazoltan felhatalmazott személyeknek. Tekintettel arra, hogy az adatok továbbra sem kerülnek nyilvánosságra (bizalmasan és jogszabályilag szigorúan szabályozva) kerülnek felhasználásra, az Ön jogos érdekét csekély mértékben veszélyezteti.
IP címGIGANT HUNGARY Kft. weblapjainak, továbbá a GIGANT HUNGARY Kft. weblapjainak felhasználói, illetőleg megrendelői adatainak védelmeAdatai titkosságaA GIGANT HUNGARY Kft. az Ön és valamennyi felhasználója személyes adatait kiemelt biztonságú tűzfallal védi, melynek érdekében (a tűzfal) az Ön IP címét érzékeli. Az IP cím érzékelése nélkül a tűzfal nem tudná az adatbiztonsági szerepét betölteni, és a GIGANT HUNGARY Kft. által kezelt adatok adatbiztonsága jelentős támadásnak és jogosulatlan megismerésnek lenne kitéve. A nagy arányú adatvesztés és adatszivárgás elkerülése lényegesebb, mint az IP címének titkossága.
Cookie (süti) adatokGIGANT HUNGARY Kft. weblapjainak, továbbá a GIGANT HUNGARY Kft. weblapjainak felhasználói, illetőleg megrendelői adatainak védelme (tűzfal)Adatai titkosságaA GIGANT HUNGARY Kft. az Ön és valamennyi felhasználója személyes adatait kiemelt biztonságú tűzfallal védi, melynek érdekében az Ön az Ön gépén sütit (cookie) helyez el. A süti (cookie) elhelyezése nélkül a tűzfal nem tudná az adatbiztonsági szerepét betölteni, és a GIGANT HUNGARY Kft. által kezelt adatok adatbiztonsága jelentős támadásnak és jogosulatlan megismerésnek lenne kitéve. A nagy arányú adatvesztés és adatszivárgás elkerülése lényegesebb, mint az IP címének titkossága.

A GIGANT HUNGARY Kft. az alábbiak szerint használja fel az adatait:

  • Termék/szolgáltatás megrendelés felvétele, további telefonos, személyes és e-mailes egyeztetés az igények pontos felmérése érdekében
  • Termék/szolgáltatás reklamációk és panaszok kezelése és ügyintézése.
  • Hozzájárulás esetén elektronikus és postai úton megküldött levélben hírlevél és marketing üzenet megküldése.
  • Ügyfélszolgálat biztosítása.
  • Tájékoztatás adatvédelmi incidens esetére.
  • Facebookon posztok, érdekességek, reklámüzenetek posztolása, kedvelési lehetőség biztosítása.

A GIGANT HUNGARY Kft. adattovábbítása/partnerei:

AdatCímzett (név szerint)Címzettek kategóriái és kategória okai
Név

E-mail cím

Telefonszám

Cím

Megrendelt termékért és a szállításért fizetendő összeg (utánvétes fizetés esetén)

Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Rövidített elnevezés: Magyar Posta Zrt.

Székhelye: Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

Cégjegyzékszáma: 01-10-042463

Adószáma: 10901232-2-44

Telefon: 06 40 46 46 46

Adatfeldolgozó (postai levelezés esetén a lezárt borítékban található levelek kézbesítése)
Név

Adószám

Cím

Vásárlás összege

Megrendelt termék adatai, mennyisége

Varga Hajnalka könyvelőKizárólag adatfeldolgozói tevékenységgel ellátott könyvelési feladatok, a vállalkozó könyveléssel összefüggő jogszabályi feladatainak teljesítése érdekében.

Az adatfeldolgozó a szakmai kamarai és egyéb, a tevékenységére vonatkozó szabályok szerint, a GIGANT HUNGARY Kft-vel adatfeldolgozói kiegészítéssel rendelkező szerződés alapján a Nemzeti-Adó és Vámhivatalhoz a GIGANT HUNGARY Kft. meghatalmazottjaként hivatalosan bejelentve jár el.

Név

Számlázási cím

E-mail cím

Adóazonosító jel/ adószám

Számla tartalma (szolgáltatás megnevezése, ellenérték, kiállítás és teljesítés napja, banki átutalásos számla esetén a bankszámlaszám és a számlavezető bank neve)

szamlazz.hu (elektronikus számla kiállítását segítő felhő alapú alkalmazás)

Név:KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KBOSS.hu Kft.)

Székhely:1031 Budapest, Záhony utca 7.

Képviselő neve:Stygár-Joó János ügyvezető

Cégjegyzékszám:01-09- 303201

Bejegyző bíróság:Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Adószám:13421739-2- 41

e-. mail:info@szamlazz.hu

weblapon keresztül elektronikus számla kiállítása, annak elektronikus levélben, illetőleg kérés esetén postai úton történő megküldése

Adatvédelmi tájékoztatója: https://www.szamlazz.hu/adatvedel em/

Név

E-mail cím

Megrendelőlap adatai

Az elektronikus levelek szöveges, képi- vagy audio tartalmai.

Statisztikai célú adatok az AdWords felületen.

Google LLC (“Google”) ;

székhelye: 1600 Amphitheatre

Parkway, Mountain View, CA

94043, Amerikai Egyesült Államok

Adatfeldolgozó az elektronikus levelezés vonatkozásában, adatkezelő a hirdetéskezelő (AdWords vonatkozásában)

adatvédelmi tájékoztatója:

https://policies.google.com/?hl=hu

A GIGANT HUNGARY Kft. weblapjának tartalmaiViaCom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített elnevezés: ViaCom Informatikai Kft.

Székhelye: 2225 Üllő, Gyár utca 8.

Cégjegyzékszáma: 13-09-109794

Adószáma: 13810359-2-13

Képviseli: Váradi László, Ügyvezető (önálló cégjegyzésre jogosult) és Hidasi József, Ügyvezető (önálló cégjegyzésre jogosult)

E-mail cím: info@viacomkft.hu

Telefonszám: +36 1 348 5000

Fax.: +36 1 348 5009

A ViaCom Kft. a GIGANT HUNGARY Kft. Webes tárhelyét biztosítja, a webes tartalmat nem figyeli, és nem módosítja (kivéve, ha a Hatóság vagy Bíróság jogerősen erre kötelezi), kizárólag a GIGANT HUNGARY Kft. Weblapjának elhelyezéséhez biztosít tárhelyet.
A GIGANT HUNGARY Kft. weblapjaiEZIT Kft.

székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.; cégjegyzékszám: 01-09-968191; adószám: 23493474-2-41; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság

Az EZIT Kft. a GIGANT HUNGARY Kft. Webes tárhelyét biztosítja, a webes tartalmat nem figyeli, és nem módosítja (kivéve, ha a Hatóság vagy Bíróság jogerősen erre kötelezi), kizárólag a GIGANT HUNGARY Kft. Weblapjának elhelyezéséhez biztosít tárhelyet.
Név

Bankszámlaszám

Szerződéssel összefüggésben indított utalás vagy bankkártyás fizetés adatai

MKB Bank Zrt. (székhelye: 1056 Budapest, Váci utca 38.)A GIGANT HUNGARY Kft. számlavezető bankja, a megrendelt termék ellenértéke online fizetés vagy banki átutalásos fizetés esetén a GIGANT HUNGARY Kft. bankszámláján kerül jóváírásra. A MKB Bank Zrt. a vonatkozó hazai jogszabályok, így különösen a pénzintézetekre vonatkozó szigorú előírásoknak megfelelően végzi a tevékenységét, bele értve ebbe az adatkezelést is.

Adatvédelmi tájékoztatója:

https://www.mkb.hu/adatvedelmi-tajekoztato

Internetes adatokDIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Internet és telefon szolgáltató)

Adatvédelmi szabályzat:

http://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/pdf/altalanos/adatvedelmi_szabalyzat_2016_0 9_28.pdf

Adatvédelmi és felhasználási feltételek:

http://digi.hu/informacio/adatvedelem-es-felhasznalasi-feltetelek

A DIGI Kft. a GIGANT HUNGARY Kft. internet szolgáltatója, kizárólag adatfeldolgozó tevékenységet végez, fő célja az internet szolgáltatás GIGANT HUNGARY Kft. részére történő biztosítása.
Mobiltelefon adatok (telefonszám, hívás ideje, időtartama, vége, hívások száma)Magyar Telekom Nyrt.
Adatvédelmi tájékoztató: https://www.telekom.hu/rolunk/adatvedelem
A Magyar Telekom Nyrt. a GIGANT HUNGARY Kft. mobiltelefon és mobilinternet szolgáltatója, kizárólag adatfeldolgozó tevékenységet végez, fő célja a mobiltelefon és mobilinternet szolgáltatás GIGANT HUNGARY Kft. részére történő biztosítása.
Facebook és InstagramFacebook adatkezelési szabályzat:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Instagram adatvédelmi szabályzat:

https://www.facebook.com/help/instagram/155833707900388/

Hozzájárulás (azzal, hogy Ön ezeknek a rendszereknek a felhasználója, a szabályzatokat Ön elfogadta)
Esetleges további adattovábbítás vagy felhasználásHozzájárulás: ha Ön kéri, vagy új adatkezelési tevékenység során a hozzájárulást a GIGANT HUNGARY Kft. megfelelő előzetes tájékoztatás mellett kérte és Ön kifejezetten és tevőlegesen azt elfogadta.

Jogszabályi kötelezettség: az egyes hatósági eljárások során a hatóságok jogosultak a GIGANT HUNGARY Kft.-től adatokat bekérni.

Jogos érdek: a GIGANT HUNGARYe Kft. jogvita esetén, illetőleg hatósági eljárásokban jogosult az érdekeit és érveit megvédeni, e célból a kezelt adatokat felhasználhatja. Amennyiben Önnek a GIGANT HUNGARY Kft.-vel jogvitája keletkezne, úgy a GIGANT HUNGARY Kft. jogosult az Ön adatait (beleértve valamennyi papír alapú és elektronikus levelezést) jogi képviselőjének (ügyvédjének) is továbbítani.

Hozzájárulás

Jogszabályi kötelezettség

Jogos érdek

Adatok tárolásának időtartama:

Kezdete

a) Megrendelés adatai

A megrendelés kitöltésének és beküldésének napja

b) Egyszeri szolgáltatási feladat (például egy weblap vagy egy marketing kampány megtervezése)

A megrendelőlap adatai a szerződés teljesítése (azaz a szolgáltatás) után: név, cím, banki fizetés esetén a banki adatok, kiállított számla

A banki adatok tekintetében a GIGANT HUNGARY Kft. számlavezető bankjánál, az MKB Bank Zrt.-nél tájékozódhat.

b) Folyamatos szerződéses jogviszonyban állók adatai

Az adatkezelés kezdete az ajánlatkérés beérkezésének napja.

c) Hírlevélre feliratkozók és elektronikus reklám üzenetet kérők adatai

Adatkezelés kezdete az a nap, amikor hírlevelet vagy elektronikus reklámüzenetet kért.

d) A GIGANT HUNGARY facebook oldalán kezelt személyes adatok

Vége

Teljesítés előtt beküldött megrendelések szerződéskötés hiányában 2 (két) hétig kerülnek tárolásra, a szerződéskötés elmaradása esetén véglegesen és visszavonhatatlanul törölve lesznek.

Legfeljebb 6 (hat) év (igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésének végső időpontja)

A szerződéses adatokat a folyamatos teljesítéssel járó szerződések lezárását követően Legfeljebb 6 (hat) évig tároljuk (igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésének végső időpontja)

Addig kap hírlevelet, vagy reklámüzenetet, ameddig a hozzájárulását vissza nem vonja. Ezt a valamennyi általunk küldött leiratkozási linkre kattintva bármikor díjmentesen, könnyen és azonnal megteheti. A leiratkozással a továbbiakban hírlevelet vagy reklámüzenetet nem kap tőlünk, a levelezési listánkból az adatait töröljük.

Az Ön által a GIGANT HUNGARY Kft. részére küldött elektronikus levél, megrendelőlap, illetőleg a GIGANT HUNGARY Kft. által az Ön részére küldött válaszlevél szöveges, képi vagy egyéb tartalma.

Adatkezelés kezdete az elektronikus levél beérkezésének napja.

Szerződéses szolgáltatással kapcsolatos tartalom:

Legfeljebb 6 (hat) év

(igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésének végső időpontja)

Egyéb tartalom:

2 (kettő) hét, amennyiben a levelezés tartalmilag nem újabb vásárlásra irányul

Facebook

– Oldal/bejegyzés kedvelés és egyéb, a facebook által kínált reakciógomb használata esetén az reakció  időpontja

– facebbok levelezés (messenger) esetén a levél beérkezésének időpontja

– az oldal/bejegyzés nyilvános elérésének időtartama, ezen túl a Facebook adatkezelési tájékoztatójában foglaltak az irányadók

Vásárlással kapcsolatos tartalom:

Legfeljebb 6 (hat) év

(igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésének végső időpontja)

Egyéb tartalom:

2 (kettő) hét, amennyiben a levelezés tartalamilag nem újabb vásárlásra irányul

Instagram

– Oldal/bejegyzés reakció esetén az oldal/bejegyzés kedvelésének időpontja

– az oldal/bejegyzés nyilvános elérésének időtartama, ezen túl az Instagram adatkezelési tájékoztatójában foglaltak az irányadók

 

Az Ön jogai:

Tájékoztatás kérése

Az Ön kérésére a GIGANT HUNGARY Kft.  tájékoztatást ad az Önre vonatkozó és a GIGANT HUNGARY Kft. által kezelt, illetve a GIGANT HUNGARY Kft. vagy a GIGANT HUNGARY Kft. által megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá – az érintett személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. A tájékoztatásra irányuló feladatait a GIGANT HUNGARY Kft. az Ön kérésének kézhezvételéről számított 14 (tizennégy) napon belül teljesíti.

Tájékoztatás kérése az alábbi módokon lehetséges:

A jogai gyakorlását könnyítő űrlap segítségével: itt.

Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:

hello@cegesoldal.hu

hello@konverziomarketing.hu

admin@profihonlap.hu

Papír alapú levélben és személyesen a GIGANT HUNGARY Kft. székhelyére:

2234 Maglód, Bajcsy-Zsilinszky utca 57.

Telefonon az alábbi számon: +36 20 239 8326 (Zsichla Máté ügyvezető)

Helyesbítés

Amennyiben Ön vagy a GIGANT HUNGARY Kft. észleli, hogy az általa kezelt személyes adata pontatlan, hibás vagy egyéb okból nem megfelelő, akár az Ön kérésére, akár a GIGANT HUNGARY Kft. saját intézkedése folytán a GIGANT HUNGARY Kft. a hiányos/hibás adatokat pontosítja.

Törlés

Bármikor kérheti személyes adatai végleges és helyreállíthatatlan törlését akkor, ha az adatait az Ön hozzájárulása alapján kezeli a GIGANT HUNGARY Kft. A GIGANT HUNGARY Kft. vagy az Ön jogos érdeke, továbbá a kötelező jogszabályi tárolási és őrzési kötelezettségek teljesítése érdekében történő adatkezelés esetén a GIGANT HUNGARY Kft.  nem tudja az Ön adatait törölni.

A GIGANT HUNGARY Kft. az adatkezelés céljának megszűnésével egy időben a személyes adatot törli. Szinén törli a GIGANT HUNGARY Kft. az adatot, ha bebizonyosodik, hogy az adatok kezelése valamely okból jogellenes, illetőleg akkor is ha annak törlését hatóság, vagy bíróság jogerősen elrendeli.

Zárolás

Ön bármikor kérheti, hogy az Ön által a GIGANT HUNGARY Kft. részére megadott adatok egyes részei, illetőleg valamennyi adat tekintetében az adatfeldolgozás korlátozva legyen.

A GIGANT HUNGARY Kft. az adattörlésre irányuló kérelme esetén nem törli, hanem zárolja az adatot akkor, ha az adattörlés az Ön jogos érdekét sértené. A zárolt adatokat a GIGANT HUNGARY Kft. csak addig kezeli, ameddig a zárolásra okot adó cél fennáll, azt követően a zárolt adatok is törlésre kerülnek.

Hozzájárulás visszavonása

Önnek bármikor joga van arra, hogy a személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását korlátozás és indokolás nélkül visszavonja.

A hozzájárulása hírlevél és elektronikus reklámüzenet esetén a valamennyi önnek küldött hírlevelünkben és elektronikus reklámüzenetünkben megtalálható leiratkozási link segítségével egyszerűen és gyorsan visszavonható.

Regisztráció esetén a regisztrált fiókjában a “Visszavonom a hozzájárulásomat” menüpontra kattintva, a visszavonást felhasználói kódjával történő ismételt megadásával is megteheti. Ebben az esetben a felhasználói fiókját töröljük.

A hozzájárulás visszavonását továbbá az alábbiak szerint is megteheti:

A jogai gyakorlását könnyítő űrlap segítségével: itt

Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:

hello@cegesoldal.hu

hello@konverziomarketing.hu

admin@profihonlap.hu

Papír alapú levélben és személyesen a GIGANT HUNGARY Kft. székhelyére:

2234 Maglód, Bajcsy-Zsilinszky utca 57.

Telefonon az alábbi számon: +36 20 239 8326 (Zsichla Máté ügyvezető)

Hozzáférés az általunk kezelt adataihoz

Ön bármikor jogosult a GIGANT HUNGARY Kft. Által kezelt adataihoz hozzáférni, azokkal rendelkezni.

Amennyiben Ön a GIGANT HUNGARY Kft. Valamely oldalán regisztrált felhasználó, úgy a regisztrációs felületre történő egyedi kódjával történő bejelentkezését követően az adtait közvetlenül módosíthatja.

Egyéb (különösen papír alapú) adatkezelések esetén a hozzáférési jogának gyakorlását az alábbi elérhetőségek segítségével gyakorolhatja:

A jogai gyakorlását könnyítő űrlap segítségével: itt

Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:

hello@cegesoldal.hu

hello@konverziomarketing.hu

admin@profihonlap.hu

Papír alapú levélben és személyesen a GIGANT HUNGARY Kft. székhelyére:

2234 Maglód, Bajcsy-Zsilinszky utca 57.

Telefonon az alábbi számon: +36 20 239 8326 (Zsichla Máté ügyvezető)

Az adatai kikérése vagy módosítása során- amennyiben a GIGANT HUNGARY Kft. részéről a kérelmező vagy módosító személyét illetően kétség merülne fel- az Ön adatai biztonsága, és az adatainak védelme érdekében a GIGANT HUNGARY Kft. jogosult meggyőződni arról, hogy az adatok kikérése vagy módosítása ténylegesen az Ön döntése. E célból a GIGANT HUNGARY Kft. jogosult Önt egy vagy több elérhetőségén is megkeresni.

Adatai hordozhatósága

Önnek joga van ahhoz, hogy a GIGANT HUNGARY Kft. által kezelt adatait kikérje, illetőleg- amennyiben ez technikailag is megvalósítható- az adatai harmadfik fél (esetleg másik webshop) részére történő átadását kérje. Az adatait ebben az esetben- amennyiben az technikailag megoldható- a GIGANT HUNGARY Kft. a kérésének megfelelően akár interneten keresztül továbbítva, akár optikai adathordozóra kiírva biztosítja Ön, vagy az Ön által megjelölt harmadik személy részére.

Az adatai hordozhatósága jogát kizárólag akkor tudjuk biztosítani, ha az Ön adatai a jelen Tájékoztatóban foglaltak szerint még nem kerültek törlésre. Törölt adatok hordozhatóságát biztosítani nem tudjuk.

Az adatai hordozhatóság keretében történő kikérése során- amennyiben a GIGANT HUNGARY Kft. részéről a kérelmező személyét illetően kétség merülne fel- az Ön adatai biztonsága, és az adatainak védelme érdekében a GIGANT HUNGARY Kft. jogosult meggyőződni arról, hogy az adatok kikérése ténylegesen az Ön döntése. E célból a GIGANT HUNGARY Kft. jogosult Önt egy vagy több elérhetőségén is megkeresni.

Az adatai hordozhatóságát az alábbi elérhetőségek segítségével gyakorolhatja:

A jogai gyakorlását könnyítő űrlap segítségével: itt

Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:

hello@cegesoldal.hu

hello@konverziomarketing.hu

admin@profihonlap.hu

Papír alapú levélben és személyesen a GIGANT HUNGARY Kft. székhelyére:

2234 Maglód, Bajcsy-Zsilinszky utca 57.

Telefonon az alábbi számon: +36 20 239 8326 (Zsichla Máté ügyvezető)

A Hatósághoz történő panasz benyújtásának joga

Ön az adatkezeléssel kapcsolatos panaszát jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság részére benyújtani.

Weblap: https://naih.hu/

Panaszbejelentés online: https://naih.hu/online-uegyinditas.html

Panaszbejelentés levélben: 1125 Budapest, Erzsébet fasor 22/c

Bírósághoz fordulás joga

Ön az adatkezeléssel összefüggésben jogosult bírósághoz fordulni. A perre a Törvényszék illetékes, Ön választása szerint a GIGANT HUNGARY Kft. -vel szembeni keresetlevelét az Ön lakóhelye szerinti bíróság részére is benyújthatja. A kérelmét a bíróság soron kívüli eljárásban bírálja el.

Az adat forrása:

Az Ön személyes adatait a GIGANT HUNGARY Kft.  Kft. részére

– személyesen vagy telefonos megkereséssel Ön,

– a Megrendelőlapot kitöltő személy,

– a GIGANT HUNGARY Kft.  Kft. valamely weblapján a regisztrációs adatlapot kitöltő személy,

szolgáltatja.

Amennyiben a Megrendelés vagy egyéb személyes adat valamely okból (különösen- de nem kizárólagosan- a fiókjai biztonsági problémai, vagy a más adatkezelők által nyújtott védelem hiányossága vagy hibája miatt) nem Öntől érkezett, a GIGANT HUNGARY Kft. ennek észlelése esetén, illetőleg ha Ön jelzi ezt, akkor a kérelmére azonnal törli a jogszerűtlenül a GIGANT HUNGARY Kft. részére átadott valamennyi személyes adatot, kivéve ha az adatok kezelése az Ön, a GIGANT HUNGARY Kft. vagy más személy jogos érdekéből, jogszabályi kötelezettség okán, vagy az Ön vagy más személy létfontosságú érdekekéből szükséges.

Adatbiztonság

A GIGANT HUNGARY Kft. minden tőle elvárható módon és rendelkezésére álló technikai eszközzel igyekszik az adatok biztonságát garantálni, ennek érdekében minden szükséges lépést megtesz, ennek körében az adatokhoz való hozzáférést szigorúan korlátozza. A GIGANT HUNGARY Kft. gondoskodik az átadott személyes adatok biztonságáról és mindent megtesz azok megváltoztatásának, jogosulatlan hozzáférésének, nyilvánosságra hozatalának, törlésének, sérülésének és megsemmisülésének megakadályozása és felderítése érdekében. A GIGANT HUNGARY Kft. biztosítja a Önt, hogy adatai a jelen tájékoztatóban foglaltakon túl semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra.

Egyéb rendelkezések

A GIGANT HUNGARY Kft. értesíti Önt arról, ha a jelen Adatvédelmi tájékoztató valamely tartalmi eleme megváltozik, bővül. E körben ismételten eljuttatja Önnek a teljes tájékoztató elérhetőségét biztosító adatokat.

Adatvédelemmel kapcsolatos további hasznos oldalak, információk:

Adatvédelmi Hatóság honlapja (adatvédelmi jogai, gyakorlatok, állásfoglalások, bejelentések és egyéb tájékoztatás):

http://naih.hu/

Az Európai Adatvédelmi Testület internetes elérhetősége (adatvédelmi jogai, gyakorlatok, állásfoglalások, és egyéb tájékoztatás):

http://ec.europa.eu/newsroom/article29/news.cfm?item_type=1358

A Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság elérhetősége (reklámokkal, hírlevelekkel, elektronikus reklámmal, elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos tájékoztatás és állásfoglalások, egyéb szakmai anyagok):

http://nmhh.hu/

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tájékoztatása az elektronikus kereskedelemmel kapcsolatosan:

http://fogyasztovedelem.kormany.hu/node/2704